A védő néni látogatásának első napján, november 13-án készítettük ezt a tudósítást. Az első órán a 3-4. osztályosok, a következőn a 7-8. osztályosok vettek részt az interaktív foglalkozáson.

 

 

 

 

 

 

 

 A védő néni a 3-os és 4-es gyerekeknek a káros szokásokról, dohányzás, alkoholfogyasztás, energiaitalok káros hatásairól beszélt. A gyerekek feltették a bennük felmerülő kérdéseket, és mindenre választ kaptak. Bizony minden gyerek tudott elrettentő példát mondani a fentebb említett szenvedélyekre!

 

 

 

 

 

 

 

Vali néni a tisztálkodási szokásaikról is kérdezte a tanulókat. felhívta a figyelmüket egyes fertőző betegségekre, amelyek a nem megfelelő higiénia miatt terjednek. A gyerekek fontosnak tartják, hogy ápoltan, tisztán járjanak iskolába, és ezt elvárják iskolatársaiktól is.

 

 

 

 

 

 

 

 

A 7. és 8. osztályos tanulóknak először is az étrendkiegészítőkről tartott prezentációt a szakember.

 

 

 

 

 

 

 

 

A tanulók figyelmesen hallgatták az előadást, mely jól kiegészítette a biológia és kémia órán tanultakat.

 

 

 

 

 

 

 

A védőnő az óra második felében a mozgás fontosságáról beszélt a tanulóknak, szintén felidézve és kiegészítve biológiai ismereteiket.

Sokat hallottunk, tanultunk a védőnő óráján. Az előadások jövő héten folytatódnak. Lehetőség szerint azokról is beszámolunk majd.

Vitamin-kids

Címkék: vitamin kids vitamin kids

A bejegyzés trackback címe:

https://nutrikid.blog.hu/api/trackback/id/tr671530395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása